Willem-Jan Vermeulen Getrouwd. 2 kinderen.Sinds begin 2018 ben ik voorzitter van de SVT/KBO Teteringen

Voor leden, die graag over SV/KBO Teteringen of haar activiteiten willen praten probeer ik steeds een luisterend oor te hebben. Mijn vrouw en ik werken allebei nog parttime. Vanuit mijn werk heb ik ook contacten met KBO afdelingen buiten de Kring Breda.We wisselen ervaringen uit. Dat is goed voor de beeldvorming. Zelf ben ik ook een actief muziek-beoefenaar. Als organist begeleid ik koren. Daarnaast speel ik al meer dan 30 jaar samen met een dwarsfluit.

 

.

 

Penningmeester

Gerard Bastiaans

Ik ben in 1950 geboren in het uiterste oostpuntje van Brabant in het mooie dorp Holthees. Na doorlopen van de lagere school in dat dorp en het volgen van het gymnasium Immaculatae Conceptionis (Onbevlekte Ontvangenis) in Venray heb ik rechten gestudeerd in Nijmegen, en deze studie succesvol afgerond in september 1975. Omdat sollicitatiegesprekken mij steeds naar het westen dreven, ben ik eind 1975 in Rotterdam gaan wonen. In april 1976 ben ik begonnen te werken bij het GAK in Vlaardingen, en ben bij die organisatie – met enkele jaren een uitstapje naar de verwante club GMD (Gemeenschappelijk Medische Dienst) – uiteindelijk via stationeringen in Amsterdam, Breda/Tilburg, weer Amsterdam en tenslotte Oosterhout als UWV-er sinds 2015 met pensioen. Bij de plaatsing in Breda/Tilburg in 1990 zijn Wisa en ik verhuisd vanuit 13 jaren Vlaardingen naar Teteringen.

Piet van Leijsen

Lid sinds 2000 

bode

 

 

 

 

.

Yvonne Alewijnse

Enige tijd geleden werd mij gevraagd of ik belangstelling had om het bestuur van SV/KBO Teteringen te komen versterken. Ik ben inmiddels met pensioen, maar toch nog regelmatig aan het werk bij Avans Hogeschool. Tot dan had ik nog niet van deze vereniging gehoord, maar na de informatie wat er in de vereniging allemaal te doen was, leek mij het leuk om me aan te sluiten. Ik ben Yvonne Alewijnse en woon al sinds 1980 in Teteringen. Geboren en getogen in Breda, maar woon met veel plezier in Teteringen. Ik heb 2 kinderen en inmiddels ook 4 kleinkinderen. Elke woensdag pas ik op 2 kinderen en de rest van de week is gevuld met andere leuke dingen, zoals wandelen en golf spelen. Het leek me leuk om mij ook in Teteringen aan te sluiten bij een vereniging. Wat betreft de taken horen jullie nog later van mij waar ik me zoal mee bezig ga houden en ik vind het leuk om andere leden van de SV/KBO Teteringen te gaan ontmoeten. Het zal ongetwijfeld nog even duren, maar laten we hopen dat we elkaar in goede gezondheid gaan ontmoeten.

 

Mijn naam is Marja de Been geboren in 1952 . Ben sinds 2013 weduwe. Ik heb 2 zonen en schoondochters en ook 2 kleinkinderen en de 3de is op komst.
Ik organiseer al 20 jaar de reis, een maal per jaar, voor de Vrouwen van Nu voorheen KVO van  de regio Breda.
Sinds vorig jaar help ik mee met het project Huiskamer Kom Erbij!, wat heel gezellig is op de dinsdagmiddag.
Ik zit ook nog in het bestuur van gepensioneerde Rijkspolitie mensen, wat een grote vereniging is.
Hopelijk kan ik bij de ouderen van Teteringen ook nog iets betekenen, door iets te organiseren of te helpen bij de activiteiten.

 

 

Ik ben Hans Kalle en ben in 1954 geboren. In 1989 zijn wij in Teteringen gaan wonen. Ik ben nu ruim een jaar met pensioen en dat bevalt ondanks de Coronabeperkingen prima. Vanaf 1976 heb ik in het onderwijs gewerkt eerst als leraar basisonderwijs en daarna als leraar en directeur in het Speciaal Onderwijs.  Momenteel geniet ik samen met mijn vrouw Susan van de vrije tijd die we hebben en van onze kinderen en twee kleinzonen die vorig jaar geboren zijn. Ik houd van wandelen, fietsen, mountainbiken, Skiën (al twee seizoenen niet...) en tennissen. Met onze camper maken we mooie tochten in en buiten Nederland. Als vrijwilliger ben ik verbonden aan de scholenstichting INOS en ben ik secretaris van een CPO vereniging